Over ons

 

Administratie- en adviesbureau Muil is een zelfstandig adviesbureau met vestigingen in Bathmen en Borculo. Doordat het kantoor al ruim 40 jaar bestaat kan het naast kennis ook putten uit de nodige ervaring.

 

De activiteiten van administratie- en adviesbureau Muil zijn gericht op het verstrekken van persoonlijke adviezen op het gebied van belastingen en het verzorgen van jaarrekeningen, administraties en fiscale aangiften voor o.a. het midden- en kleinbedrijf, stichtingen en particulieren. Onze dienstverlening bestaat uit:

Kwaliteit en continuiteit zijn belangrijke kenmerken voor administratie- en adviesbureau Muil en wij hebben ons ten doel gesteld onze clienten optimaal te bedienen tegen acceptabele tarieven. Ons team kenmerkt zich door persoonlijke inzet, een prima opleidingsniveau en parate kennis. Daarbij wisselen wij kennis en praktijkervaringen uit met collega adviesbureau's en zijn wij o.a. aangesloten bij De Fiscount Adviesgroep. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van de kennis van pensioendeskundigen, fiscale juristen, accountants e.d.

 

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.